5/12/11

Το Ολοκαύτωμα

Ο στρατηγός Dwight D. Eisenhower είχε δίκιο όταν διέταξε να τραβήξουν όσα φιλμ και φωτογραφίες μπορούσαν.
Συνέβη πραγματικά όπως το είχαν σχεδιάσει οι Ναζί πριν από 60 χρόνια περίπου.
Αποτελεί ιστορικό γεγονός να θυμάστε ότι όταν ο Ανώτατος Διοικητής των Συμμαχικών Δυνάμεων, στρατηγός Dwight D. Eisenhower, βρήκε τα θύματα από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, διέταξε να τραβήξουν όσες περισσότερες φωτογραφίες γινόταν και ανάγκασε τον γερμανικό λαό από τις γύρω πόλεις να πάει στα στρατόπεδα και να δει την φρίκη, και σε κάποιες περιπτώσεις να θάψουν τους νεκρούς.
Και ο λόγος που το έκανε αυτό;
Για να συγκεντρώσει όσες περισσότερες αποδείξεις μπορούσε (φιλμ, φωτογραφίες, μαρτυρίες κ.α.) επειδή θα έρθει η μέρα που κάποιος κακόβουλος θα πει: «αυτό δε συνέβη ποτέ».
«Το μόνο που χρειάζεται το ‘κακό’ για να πετύχει είναι οι ευπρεπείς να μείνουν αδρανείς» (Edmund Burke).
Πρόσφατα, το Ηνωμένο Βασίλειο, αφαίρεσε «το ολοκαύτωμα» από τη διδακτέα ύλη των Βρετανικών σχολείων, γιατί προσέβαλε «τα πιστεύω του μουσουλμανικού λαού», το ότι δηλαδή το ολοκαύτωμα δε συνέβη ποτέ.
Αυτός είναι ένας εκφοβιστικός οιωνός που προωθεί ακριβώς το φόβο και επηρεάζει όλο τον κόσμο και κάθε χώρα επιτρέπει στον εαυτό της να παρασυρθεί τόσο εύκολα.
Περισσότερα από 60 χρόνια έχουν περάσει από τη λήξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.
Αυτό το άρθρο είναι μια υπενθύμιση για όλη την ανθρωπότητα, στη μνήμη των 6.000.000 Εβραίων, 20.000.000 Ρώσων, 10.000.000 Χριστιανών, ιερέων, δολοφονημένων, σφαγιασμένων, βιασμένων, καμένων και ταπεινωμένων.
Στο μεταξύ η Γερμανία και η Ρωσία είχαν άλλες προτεραιότητες...
Τώρα περισσότερο από ποτέ, χώρες σαν το Ιράν μεταξύ άλλων, δηλώνουν επίσημα ότι «το ολοκαύτωμα είναι ένας μύθος». Είναι τώρα αναγκαίο να θυμίσουμε στον κόσμο να μην ξεχάσει, ποτέ!
Ο σκοπός αυτού του άρθρου είναι να καταφέρει να φτάσει σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και να πουν ότι το διάβασαν.
Γίνε κι εσύ ένας ακόμα κρίκος σε αυτήν την παγκόσμια αλυσίδα και βοήθησε να εξαπλωθεί το μήνυμα σε όλο τον κόσμο! Σε παρακαλώ μετέφρασε το, αν είναι ανάγκη. Θα σου πάρει μόνο λίγα δευτερόλεπτα να το στείλεις κι εσύ σε κάποιον άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: